Veturat më të shitura gjatë Vitit 2021

Volkswagen Golf VII në vendin e parë, pasuar me Audi A4 dhe Peugeot 308

Bazuar në numrin e veturave të shitura gjatë vitit 2021 përmes platformës online të ankandeve me vetura nga Bashkimi Eurpopian , marka më e shitur e veturave në vitin 2021 ishte Volkswagen, pasuar nga Peugeot dhe Audi.

Volkswagen është duke mbajtur pozicionin e parë si vetura më e kërkuar në Ballkan me  25% të veturave të shitura.

Peugeot zë pozicionin e dytë me 20% të veturave të shitura, ndërsa Audi në vendin e tretë me 17% veturave të shitura

Ndërsa vetura më e kërkuar mbetet Volkswagen Golf VII në vendin e parë, pasuar me Audi A4 në vendin e dytë dhe Peugeot 308 në vendin e tretë.

AutoNet përmes platformës online https://bidautonet.com/ ka mundësuar qasjen në tregun europian të veturave dhe mundësinë për të blerë vetura të markave të ndryshme në ankande Europiane/ AutoNet