Blog & Lajmet

Kredi për veturë me aprovim të Shpejtë

ProCredit & AutoNet me ofertë për financimin e blerjes së veturave

ProCredit & AutoNet me ofertë për financimin e blerjes së veturave

Zgjedh veturën në bidautonet.com, apliko për financim nga banka ProCredit dhe vozit veturën e preferuar

... Read More...

BMW ka prezantuar vizionin e saj për ekranin “heads-up” (HUD) për të rritur më mirë fokusin tuaj kur vozitni në të ardhmen.

Duke prezantuar Vision Dee në CES 2023, BMW ka shfaqur një koncept në të cilin e gjithë xhami i përparmë, pra sipërfaqja më e madhe në makinë, mund të përdoret si një HUD  - A head-up display ( shfaq informacione të dobishme drejtpërdrejt në xhamin e përparmë) raporton Pocket-lint

Duke përdorur teknologjinë e projeksionit, ideja është të ecim përpara nga pozicioni aktual ku një pjesë e vogël e xhamit të përparmë ofron disa informacione dhe në një të ardhme ku më shumë hapësirë ​​boshe mund të p&eu... Read More...

Zhdoganimi i Automjeteve
Në rastin importimit të automjeteve nga jashtë të gjitha automjetetet duhet ti nënshtrohen procedurave doganore

Dokumentet që duhet t’I keni me vete për të filluar procesin e zhdoganimit të veturës janë:

Dokumenti i Identifikimit
Libreza e regjistrimit të automjetit nga vendi i prejardhjes
Deklarata Exportuese nga vendi i prejardhjes
Fatura e blerjes së Automjetit
Transaksioni Bankar
Certifikata e Origjinës EUR1-  Jo obligativ 
Pasi të kompletoni dokumentacionin e nevojshëm ju duhet të drejtoheni te agjenti doganor i cili përmes Dokumentit unik doganor -DUD paraqet kërkesën për Zhdoganim të veturës.

Vlerësimi i auto... Read More...

Kredi për veturë me aprovim për 20 minuta!

Bëhu pjesë e ankandeve të veturave nga Evropa

BKT Kosova dhe AutoNet

KUSHTET E KREDISË: 

  • Shuma maksimale e kredisë 30,000 EUR
  • Kohëzgjatja e kredisë 84 muaj
  • Pjesëmarrja e klientit 0 deri 20%
  • Shpenzime administrative 0.50%

NORMA E INTERESIT:

Për pagëmarrësit e BKT:

  • Norma e interesit duke filluar nga 5.29%
  • Norma efektive e interesit duke filluar nga 5.58% 

Për qeramarrësit, pronarët e bizneseve dhe pagëmarrësit e bankave tjera:

  • Norma e interesit duke filluar nga 5.99%
  • Norma efektive e interesit duke filluar nga 6.32%
... Read More...

Lansohet platforma për ankande online të veturave

Lansohet platforma për ankande online të veturave

Për herë të parë në Kosovë dhe rajon kompania AutoNet sjell platformën eletronike www.bidautonet.com cila i’u mundëson qytetarëve dhe bizneseve  qasje në ankande online të veturave nga Bashkimi Evropian.

Të gjithë adhuruesit e veturave tani kanë mundësi të bëhen pjesë e ankandeve online dhe mund të zgjedhin veturën e tyre të ëndrrave në mënyrë shumë të lehtë, të shpejtë dhe të sigurtë.

Sipas pronarit të AutoNet, Nexhdet Abazi kjo platformë elektronike ofron një gamë të gjërë të veturave kryesisht të përdorura nga kompani evropiane përmes lizingut ku të njejtat pas një përdorimi prej 3-5 vitesh dalin në shitje.... Read More...